صفحه 5 از 17 نخستنخست 123456789101112131415 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 163

موضوع: کابینه یازدهم | اخبار+تحلیلها+حواشی+ نتایج رای اعتماد

  1. #41
    حرفه ای اشاره آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    بهشت
    نوشته ها
    739
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض سوابق رحمانی‌فضلی برای سکانداری وزارت کشور درخشان است

    «تمام معیار‌های لازم برای وزیر کشور در گزینه پیشنهادی لحاظ شده است» «سپردن وزارت کشور به رحمانی فضلی، اقدامی شایسته از سوی رئیس جمهور است» «سوابق رحمانی‌فضلی برای سکانداری وزارت کشور درخشان است» «گزینه پیشنهادی وزارت کشور از جنس بهارستان‌نشینان است»؛ این مطالب بخشی از دیدگاه‌های نمایندگان مجلس درباره ویژگی‌های گزینه پیشنهادی وزارت کشور است.


    «تمام معیار‌های لازم برای وزیر کشور در گزینه پیشنهادی لحاظ شده است» «سپردن وزارت کشور به رحمانی فضلی، اقدامی شایسته از سوی رئیس جمهور است» «سوابق رحمانی‌فضلی برای سکانداری وزارت کشور درخشان است» «گزینه پیشنهادی وزارت کشور از جنس بهارستان‌نشینان است»؛ این مطالب بخشی از دیدگاه‌های نمایندگان مجلس درباره ویژگی‌های گزینه پیشنهادی وزارت کشور است.

    عبدالرضا رحمانی فضلی، گزینه پیشنهادی رئیس‌جمهور برای تصدی وزارت کشور با سوابق علمی درخشانی همچون دکترای تخصصی از دانشگاه تربیت مدرس و با فارغ‌التحصیلی در رشته جغرافیا، گرایش برنامه‌ریزی روستایی (با موضوع مطالعات و بررسی مسائل منطقه‌ای) را در کارنامه خود دارد.

    وی همچنین سوابق نظارتی و اجرایی ویژه‌ای از جمله نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات (دوره چهارم)، رئیس کل دیوان محاسبات کشور، قائم مقام و معاون فرهنگی، اجتماعی، رسانه‌ای دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس شورای دستگاه‌های نظارتی کشور را داشته که این ویژگی‌ها و سوابق درخشان در اعتماد نمایندگان به وی مؤثر خواهد بود.

    آنچه ‌در زیر می‌خوانید نظر تعدادی از نمایندگان مجلس در خصوص سوابق و ویژگی‌های وزیر پیشنهادی کشور است:

    پورمختار: سپردن وزارت کشور به رحمانی فضلی، کاری شایسته از سوی رئیس جمهور است

    رئیس کمیسیون اصل نودم قانون قانون اساسی، با تأکید بر این که رحمانی فضلی گزینه خوبی برای پست وزارت کشور است، گفت: سابقه درخشان وزیر پیشنهادی کشور در زمینه نظارتی و اجرایی، وی را گزینه خوب و مطمئنی برای تصدی بر وزارتخانه مذکور کرده است.

    محمدعلی پور‌مختار در گفت‌و‌گو با ‌خانه ملت‌ با اشاره به سوابق اجرایی، سیاستی، نظارتی، قضاوتی و کار در رسانه ملی‌ گفت: رحمانی فضلی با تجربه و سوابق فراوانی که دارند، به خوبی می‌توانند از پس اداره وزارت کشور (یکی از اصلی‌ترین وزارت‌خانه‌های کشور) برآیند.

    نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: آشنایی وزیر پیشنهادی کشور با مسائل تشکیلاتی، سیاسی و امنیتی، وی را ‌‌بهترین فرد برای تصدی این وزارت‌خانه کرده است.

    رئیس کمیسیون اصل نودم قانون قانون اساسی‌ با تأکید بر این که رحمانی فضلی گزینه خوبی برای پست وزارت کشور است، گفت: سابقه درخشان وزیر پیشنهادی کشور در زمینه نظارتی و اجرایی، وی را گزینه خوبی برای تصدی بر وزارتخانه مذکور کرده است.

    این نماینده مردم در مجلس نهم‌ یادآور شد: عبدالرضا رحمانی فضلی، بهترین ‌انتخابی بود که آقای روحانی برای پست وزارت کشور در نظر گرفتند و بی‌گمان پس از سپردن این وزارت‌خانه به وی، شاهد رخدادهای خوبی خواهیم بود.

    رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس گفت: وزیر پیشنهادی کشور بی‌شک با رأی اعتماد قاطع نمایندگان مجلس عهده‌دار این پست می‌شود.

    تمام معیار‌های لازم برای وزیر کشور در گزینه پیشنهادی لحاظ شده است

    عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس‌ با بیان این که گزینه پیشنهادی وزارت کشور با دقت بالایی از سوی رئیس جمهور برگزیده شده است، گفت: برای اولین بار است که تمامی معیار‌هایی که وزیر کشور باید دارا باشد با انتخاب رحمانی فضلی لحاظ شده است.

    سید‌رمضان شجاعی کیاسری در گفت‌و گو با ‌خانه ملت‌ ‌با اشاره به ویژگی‌ها و سوابق منحصر به فرد وزیر پیشنهادی کشور، گفت: عبد‌الرضا رحمانی‌فضلی تمامی زوایای وزارت کشور را گذرانده و با تمامی مسئولیتی که به وی پیشنهاد شده آشنایی دارد.

    نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی‌ با بیان این ‌که همه وزرای گذشته ‌که در وزارت‌خانه کشور مشغول به کار بوده‌اند، یکی از شرایط و معیار‌های این پست را داشتند، تصریح کرد: گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای تصدی بر وزارت کشور بهترین انتخاب بوده است.

    وی ادامه داد: رحمانی فضلی با فعالیت در استانداری، وزارت کشور در پست معاونت، قائم مقام، معاون برنامه‌ریزی، معاون امور مجلس و استان‌ها، معاون سیاسی و رئیس ستاد انتخابات صدا و سیما، تجربیات خوبی در زمینه اجرایی و نظارتی به دست آورده و بهترین انتخاب برای تصدی وزارت کشور است.

    عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس، با بیان این که گزینه پیشنهادی وزارت کشور با دقت بالایی از سوی رئیس جمهور انتخاب شده است، گفت: برای اولین بار است که تمامی معیار‌هایی که وزیر کشور باید دارا باشد، با انتخاب رحمانی فضلی لحاظ شده است.

    بروجردی: سوابق رحمانی‌فضلی برای سکانداری وزارت کشور درخشان است

    رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس‌ با اشاره به سوابق علمی و فعالیت‌های گسترده وزیر پیشنهادی کشور، گفت: عبدالرضا رحمانی فضلی بی‌شک با سوابق اجرایی و نظارتی درخشانی که دارد با رأی قاطع نمایندگان پست وزارت کشور را از آن خود خواهد کرد.

    علا‌ءالدین بروجردی در گفت‌و گو‌ خانه ملت‌ با بیان این که سابقه کار اجرایی و نظارتی رحمانی فضلی در سمت استانداری، قائم مقام و معاون فرهنگی، اجتماعی، رسانه‌ای، دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس شورای دستگاه‌های نظارتی کشور توفیق وی برای کسب اعتماد از مجلس شورای اسلامی را افزایش می‌دهد، افزود: گزینه پیشنهادی دکتر روحانی برای تصدی بر وزارت کشور با در نظر گرفتن بسیاری از شاخص‌ها صورت گرفته است.

    نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی‌‌ با بیان اینکه در صحنه عمل با توجه به اینکه گزینه پیشنهادی وزیر کشور توسط رئیس جمهور انتخاب شده و دارای سوابق تجربی و کاری خوبی است، تصریح کرد: با دیدگاه برنامه‌محوری که از وزیر پیشنهادی در خلال بحث‌های مطروح در روزهای اخیر دیده شده، ‌وی بی‌گمان در پست وزارت کشور موفق عمل خواهد کرد.

    رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سوابق علمی و فعالیت‌های گسترده وزیر پیشنهادی کشور، گفت: با سوابق درخشانی که رحمانی‌فضلی برای سکانداری وزارت کشور دارد، بی‌شک ‌رأی قاطع نمایندگان پست وزارت کشور را از آن خود خواهد کرد.

    گزینه پیشنهادی وزارت کشور از جنس بهارستان‌نشینان است

    عضو کمیسیون امنیت ‌ملی و سیاست خارجی مجلس‌ با بیان این که انتخاب رحمانی‌فضلی به سمت وزیر پیشنهادی کشور‌ درست و منطقی بوده است، گفت: سوابق درخشان در حوزه‌های اجرایی،‌‌ نظارتی و حضور بی‌بدیل در مجلس به عنوان نماینده وی را بهترین گزینه برای تصدی بر وزارت کشور قرار داده است.

    سید حسین نقوی‌حسینی در گفت‌و گو با ‌خانه ملت‌ با بیان این مطلب که وزارت کشور مسائل سیاسی و امنیت داخلی را بر عهده دارد و سلسله مراتب مدیریتی استان‌ها اعم از فرماندار‌ها، بخشدار‌ها را بر عهده دارد، افزود: مسئولیت وزیر در وزارت‌خانه کشور بسیار سنگین و خطیر بوده که گزینه پیشنهادی رئیس جمهور منتخب با توانایی بالایی که دارد به خوبی از عهده آن بر‌می‌آید.

    نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سابقه نمایندگی رحمانی فضلی در مجلس شورای اسلامی،‌ تصریح کرد: ویژگی مثبتی که وزیر پیشنهادی کشور را از سایرین متمایز کرده، این است که وی از جنس نمایندگان ملت بوده و به خوبی با مشکلات مردم آشنایی دارد.

    وی ادامه داد: وزارت کشور نیازمند تعامل مستمر با نمایندگان مجلس در حوزه‌های انتخابیه مختلف است که این امر نیز با حضور عبدالرضا رحمانی فضلی گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای تصدی بر وزارت کشور محقق می‌شود.

    عضو کمیسیون امنیت ‌ملی و سیاست خارجی مجلس، با بیان اینکه رحمانی‌فضلی به عنوان وزیر پیشنهادی کشور انتخابی درست و منطقی بوده است، گفت: سوابق درخشان در حوزه‌های اجرایی، ‌نظارتی و حضور بی‌بدیل در مجلس به عنوان نماینده وی را بهترین گزینه برای تصدی بر وزارت کشور قرار داده است.

    کارنامه و برنامه رحمانی‌فضلی دارای جامعیت و اشر‌افیت است

    عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس‌ با بیان این که کارنامه و برنامه رحمانی‌فضلی دارای جامعیت و اشر‌افیت است، تصریح کرد: این سابقه و برنامه، حمایت نمایندگان بهارستان و رأی اعتماد به وی را به دنبال دارد.

    عوض حیدر‌پور شهر‌ضایی در گفت‌وگو با ‌خانه ملت، با بیان اینکه دکتر عبد‌الرضا رحمانی‌فضلی که به عنوان وزیر پیشنهادی دولت یازدهم به مجلس معرفی شده است، تصریح کرد: ویژگی‌های شخصیتی، رفتاری و اجرایی وی برای تصدی وزارت کشور سازگار است.

    نماینده مردم شهرضا و دها‌قان در مجلس شورای اسلامی‌ افزود: رحمانی‌فضلی دارای سوابق اجرایی در حوزه استانداری، دیوان محاسبات، صدا و سیما و همچنین سابقه نمایندگی در دور چهارم مجلس شورای اسلامی است و این کارنامه به وی جا‌معیتی داده ‌تا آماده پذیرش جایگاه وزارت کشور باشد.

    حیدر‌پور‌ با اشاره به نمایندگی رحمانی‌فضلی در خانه ملت و تلاش برای احقاق حقوق آنان، گفت: وی نسبت به مطالبات نمایندگان و ملت اِشر‌افیت دارد و این امر نحوه ارتباط و برقراری تعامل وزارت کشور با مجلس شورای اسلامی را بهبود می‌بخشد.

    نماینده مردم در مجلس نهم‌ ادامه داد: برنامه‌هایی که رحمانی‌فضلی در دیدار با نمایندگان خانه ملت ارائه داده، ‌جامعیت و کارآمدی جهت تصدی این وزارتخانه را دارد و همچنین حاکی از شناخت و درک درست وی نسبت به امور کشور است که این سابقه و برنامه، حمایت نمایندگان بهارستان را به دنبال دارد و امید است با رأی بالای نمایندگان در جایگاه تصدی وزارت کشور قرار گیرد.

    عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس‌ تأکید کرد: افزون بر سابقه اجرایی و مدیریتی رحمانی‌فضلی، وی به لحاظ شخصیتی فردی معقول، متین، سلیم‌النفس و اهل گفت‌وگو و تعامل با افراد و دستگاه‌هاست که تصدی جایگاه وزارت در جمهوری اسلامی ایران، آن هم وزارت کشور که وزارتخانه‌ای کلیدی و حساس است، نیازمند حضور چنین افرادی است.

    وزارت رحمانی‌فضلی تعامل مجلس و دولت را افزایش می‌دهد

    عضو هیأت رئیسه مجلس‌ با بیان اینکه رحمانی‌فضلی از گزینه‌هایی است که مجلس حتما به او رأی اعتماد می‌دهد‌ گفت: وزارت رحمانی‌فضلی، تعامل مجلس و دولت را افزایش می‌دهد.

    محمد دهقان در گفت‌وگو با ‌خانه ملت، درباره انتخاب عبدالر‌ضا رحمانی‌فضلی به عنوان وزیر کشور پیشنهادی دولت یازدهم‌ تصریح کرد: یکی از گزینه‌هایی که مجلس شورای اسلامی حتما از معرفی او استقبال می‌کند و به وی رأی اعتماد می‌دهد، رحمانی‌فضلی است.

    نماینده مردم چناران و طرقبه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: رحمانی‌فضلی دارای سوابق اجرایی مهمی در کارنامه خود همچون نمایندگی ملت در دور چهارم مجلس، معاون اجتماعی، فرهنگی رسانه‌ای در سازمان صدا و سیما، ریاست دیوان محاسبات و ... است.

    عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: رحمانی‌فضلی در عین حال دارای ارتباطات صمیمی با دکتر روحانی است و بر پایه سوابق اجرایی که دارد، ‌گزینه خوبی برای تصدی این جایگاه است و نمایندگان مجلس از حضور او در جایگاه وزارت کشور استقبال می‌کنند.

    وی با اشاره به ‌حضور رحمانی‌فضلی در مسند نمایندگی ملت در مجلس چهارم، تأکید کرد: وی یکی از گزینه‌هایی است که تعامل مجلس و دولت را افزایش می‌دهد و سابقه نمایندگی او در مجلس به تعامل بیشتر وزارت کشور و مجلس می‌انجامد.

    عضو هیأت رئیسه مجلس‌ گفت: تدبیر خوبی در انتخاب رحمانی‌فضلی برای تصدی وزارت کشور صورت گرفت و معتقدم که او از افراد خوب و کارآمد کابینه خواهد بود.

    رحمانی‌فضلی توان و تجربه لازم برای اداره وزارت کشور را دارد

    عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس، عبدالرضا رحمانی فضلی را گزینه مناسبی برای تصدی وزارت کشور توصیف و تصریح کرد: کارنامه اجرایی پربار رحمانی فضلی نشانه توان، علم، تخصص و تجربه او برای اداره وزارت کشور است.

    موسی الرضا ثروتی در گفت‌و‌گو با‌ خانه ملت در ارزیابی از عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر پیشنهادی حسن روحانی برای تصدی وزارت کشور گفت: کارنامه اجرایی پر بار رحمانی فضلی، نشان می‌دهد که ایشان توان، علم، تخصص و تجربه لازم ‌برای اداره وزارت کشور را دارد.

    نماینده مردم بجنورد، جاجرم، مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: رحمانی فضلی هم نماینده مجلس بوده و هم این که دو بار از مجلس رأی اعتماد برای دیوان محاسبات گرفته و افزون بر این او معاون شوای عالی امنیت ملی، معاون وزیر کشور و معاون ریاست سازمان صدا و سیما نیز بوده‌اند و پیشینه بسیار خوبی از لحاظ اجریی و توانمندی مدیریتی دارد.

    ثروتی تصریح کرد: سمت قبلی رحمانی‌فضلی در دیوان محاسبات بوده و این وزیر پیشنهادی طی چند سالی که این پست را در دیوان بر عهده داشت، کارنامه قابل قبولی ‌برای خود ثبت کرده و اجازه نداد، دیوان محاسبات تحت تسلط جریان سیاسی‌های باشد.

    وی ادامه داد: امیدواریم که ایشان رأی بالایی در مجلس بیاورند، چرا که سابقه تجربه ایشان مورد تأیید نمایندگان است و نمایندگان نیز به طور قطع رأی بالایی را به ایشان خواهند داد.

    به گزارش خانه ملت، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس در پایان تصریح کرد: وزارت کشور، وزارتخانه بسیار مهم و حساسی است و باید یکی از شخصیت‌های برجسته این مسئولیت را عهده‌دار شوند؛ بنابراین رحمانی‌فضلی با مجموعه سوابقی که دارد می‌تواند تصدی وزارت کشو را بر عهده بگیرند.

    تابناک
    بخوان قران بی شیرازه ایات عجیبت را....


    أَمْ حَسِبْتَ أَنَّ أَصْحابَ الْكَهْفِ وَ الرَّقيمِ كانُوا مِنْ آياتِنا عَجَباً.....

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    تاریخ عضویت
    Always
    محل سکونت
    Advertising world
    نوشته ها
    Many

     

    حرز امام جواد

     

  3. #42
    مدیر ارشد انجمنهای نور آسمان محبّ الزهراء آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ماه
    نوشته ها
    16,980
    تشکر
    0
    تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

    پیش فرض

    33 سال پيش
    در اين روزها 15مرداد 1359
    حسن روحاني نماينده سمنان در مجلس:
    اين دولت همان گونه که امام فرمودند
    بايد جوان ، انقلابي و مکتبي باشد
    شرق گرا و غرب گرا نباشد
    مدير و مدبر و خوش سابقه باشد.
    ايده کابينه ائتلافي را قبول ندارم
    وروديک عده ليبرالدرکابينه ثمري(مفيد)ندارد
    مجلس در راي اعتماد به کابينه آزاد است
    مسئول روابط غير عادي
    ايران و آمريکا (خودِ)آنها هستند.

    .
    .
    الوعده وفا

    به کمال عجز گفتم : که به لب رسيد جانم
    به غرور و ناز گفتي : تو مگر هنوز هستي؟!






    بعداز اين لطفي ندارد حکـمراني بر دلم
    شهر ويـران گشته فرماندار مي خواهد چه کار . . .

  4. #43
    حق آب و گل داره خادم اهلبیت آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    خوزستان آوردگاه سرخ دلیران
    نوشته ها
    1,812
    تشکر
    1
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    البته خیلی واضح است و همه ی وقایع را پیش هم بگذاری مثل روز روشنه چه خبره .
    من سه برداشت دارم نمیدانم درسته یا نه ؟
    یکی اینکه بوی عجیبی استشمام میشه از اعضای کابینه . بوی گذشته و اونایی که در دولتهای قبل بودند و آنچنان هم مهره های کارآمد نبودند و تازه کسانی که بعد از حضورشان بیشتر مورد انتقاد بودند .و حسنات برجسته ای نداشتند که حالا سبب آوردن دوباره شان شود .فقط تنها عواملی که در بکارگیری مجددشان بیشتر حس میشود نقش آفرینی های آنان در بحثهای جناحی متمایل به حضرات است
    دوم بیشتر بنظر می آید مهره ها را کسانی دیگر چیده باشند و بوی دخالت آقایان رفسنجانی و خاتمی را بوضوح میشود حس نمود.
    سوم آدم یه حسی در وجودش پیدا میشه مثل آتش زیر خاکستر یا سکوت قبل از طوفان یا چیزی شبیه به اینها .
    الله اعلم . اللهم اجعل عواقب امورنا خیرا . انشاءالله .
    حسین من انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم و ولی لمن والاکم و عدوا لمن عاداکم . الی یوم القیامه کانال شعر من در ایتا : شعر (اسرار درون )

  5. #44
    !Challenge Everything mahdishata آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    اخر الزمان
    نوشته ها
    7,642
    تشکر
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    پیش فرض

    درسته لنگه کفش در بیابان نعمت است ولی خب بخونید:

    رحمانی فضلی رئیس دیوان محاسبات کشور در روزهای نزدیک به انتخابات ریاست‌جمهوری سال 88 بر طبل مخالفت با دولت احمدی‌نژاد بیش از گذشته کوبید. البته آن روزها رسانه‌ها درباره ادعاهای رحمانی فضلی ساکت ننشستند و این گونه نوشتند تا نشان دهند تاریخ ادعاهای مغرضانه را فراموش نمی‌کند (خرداد سال 88):
    «داستان یک‌میلیارد دلاری که دوسال پیش گم شد این بار در روزهای انتخابات 88 از سوی رئیس دیوان محاسبات به دولت احمدی‌نژاد گوشزد می‌شود!...»
    «محمدرضا رحمانی فضلی رئیس دیوان محاسبات گزارش داده علاوه بر گم شدن یک میلیارد دلار در سال 1385، دولت در این سال دوهزار انحراف از قوانین بودجه نیز داشته است.» اگر چه آن روزها این اظهارات کاملاً تعجب‌برانگیز رحمانی فضلی با واکنش اعضای اقتصادی کابینه و شخص سخنگوی دولت غلامحسین الهام مواجه شد و به سیاسی‌کاری نیز اذعان شد؛ اما دیوان محاسبات ادعاهای خود علیه دولت را تا روز انتخابات، 22خرداد 88 تکرار کرد تا نشان دهد.... اما داستان زمانی شیرین می‌شود که پس از پیروزی محمود احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست جمهوری 88، دادستان دیوان محاسبات کل کشور در اظهار نظری اعلام می‌کند پرونده یک میلیارد دلار مختومه شده و بدین ترتیب با این اظهار نظر پرونده یک‌میلیارد دلاری، مختومه اعلام می‌شود!!
    پس از آن تاریخ نیز دیوان محاسبات در 19 مهرماه 1388درست چند ماه پس از پیروزی احمدی‌نژاد در انتخابات ریاست جمهوری در بیانیه‌ای رسمی توضیحاتی را مبتنی بر حل وفصل شدن پرونده جنجالی یک میلیارد دلار منتشر می‌کند: «درباره بحث یک میلیارد دلار، هرچند مقطع زمانی قرائت گزارش تفریغ بودجه در صحن علنی مجلس، چند ماه مانده به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری، موجب شد در آن فضای کاملاً سیاسی، برخی رسانه‌ها و گروه‌ها، الفاظ و عناوین غیر فنی و بیرون از ادبیات مکتوب در گزارش تفریغ بودجه را به کار گرفته و موجب تشویش افکار عمومی شوند، در این باره، مسئولان دیوان محاسبات ناچار بودند در اظهار نظرها، اطلاعیه‌ها و گفت‌وگوهای متعدد خود و برای شفاف‌سازی تأکید ورزند که این مبلغ ناپدید نشده.»
    Give GOD your skull



    اگر کوهها از جای کنده شود، تو جای خویش بدار! دندانها را بر هم فشار و کاسه سرت را به خدا عاریت بسپار! پای در زمین کوب و چشم بر کرانه سپاه نِه و بیم بر خود راه مده! و بدان که پیروزی از سوی خداست


    امیر المومنین علی علیه السلام خطاب به محمد حنفیه

    {محتواي مخفي}


    cpu: core i5 3470 up to 3.60 GHz 6M Cache
    mainboard:ASUS P8H77-V LE
    ram: 1*8 kingstone
    hdd:500 seagate+ 1tra western green+3tra seagate
    power:535 green
    خدا با ماست!

  6. #45
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    نماینده های مجلس به این دلیل از رحمانی فضلی حمایت میکنند که او چهره ای نزدیک به مجلس و لاریجانیه. وگرنه خیلی هم سوابق آنچنانی نداره.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  7. #46
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    کاریکاتور: پیرترین کابینه تاریخ ایران

    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  8. #47
    حرفه ای اشاره آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    بهشت
    نوشته ها
    739
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض برنامه‌های سیدمحمود علوی برای وزارت اطلاعات

    متن کامل برنامه‌های حجت‌الاسلام علوی وزیر پیشنهادی وزارت اطلاعات در دولت یازدهم منتشر شد.





    حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود علوی روز یک‌شنبه این هفته از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور به‌عنوان وزیر پیشنهادی اطلاعات در کابینه یازدهم معرفی شد.


    متن کامل برنامه‌های ارائه‌شده حجت‌الاسلام علوی به مجلس شورای اسلامی که در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار گرفت، به‌شرح زیر است:


    الف) مأموریت‌های ذاتی و قانونی وزارت اطلاعات
    1. کسب و جمع‌آوری اخبار و تولید، تجزیه، تحلیل و طبقه‌بندی اطلاعات مورد نیاز در ابعاد داخلی و خارجی.
    2. کشف توطئه‌ها و فعالیت‌های براندازی، جاسوسی، خرابکاری و اغتشاش علیه استقلال و امنیت و تمامیت ارضی کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران.
    3. حراست اخبار، اطلاعات، اسناد، مدارک، تأسیسات و پرسنل وزارتخانه.
    4. آموزش و کمکهای لازم به ارگان‌ها و نهادها جهت حفاظت از مدارک، اسناد و اشیای مهم.
    5. ارائه خدمات اطلاعاتی ضروری به سازمان‌ها و ارگان‌ها و آگاه ساختن به‌موقع آنها نسبت به توطئه‌ها.
    6. همکاری و تبادل اطلاعات و تجارب اطلاعاتی با کشورهایی که حائز صلاحیت لازم باشند.


    ب) اهم رویکردها و سیاست‌های وزارت اطلاعات
    1. حفظ استقلال و بی‌طرفی وزارت نسبت به جریانات سیاسی کشور.
    2. قانون‌مداری کامل و رعایت حقوق قانونی، شرعی و اخلاقی آحاد جامعه و حمایت از حقوق شهروندی و آزادی‌های قانونی.
    3. مسئولیت‌پذیری و پاسخگو بودن نسبت به مراجع ذی‌صلاح، نهادهای نظارتی و مردم.
    4. اعتمادسازی عمومی و افزایش منزلت اجتماعی وزارت و کارگزاران اطلاعاتی.
    5. همکاری و تبادل اطلاعاتی با کشورها به‌خصوص کشورهای منطقه و همسایه.
    6. احیای نقش وزارت در جامعه اطلاعاتی کشور (فعال کردن شورای هماهنگی اطلاعات)، همکاری و تعامل قانونی و جلوگیری از موازی‌کاری.
    7. تمرکز بر انجام مأموریت‌های ذاتی و قانونی و پرهیز از ورود به مأموریت‌های غیرذاتی و مغایر با شأن و جایگاه دستگاه اطلاعاتی.
    8. تقدم اصل پیشگیری بر اقدام و مقابله.
    9. نگاه کلان و راهبردی و نرم‌افزاری به موضوعات و پدیده‌های اطلاعاتی.
    10. ارتقای کارآمدی و توانمندسازی نیروی انسانی و سازمانی وزارت و توجه به شایسته‌سالاری در واگذاری جایگاه‌های مدیریتی.
    11. بازبینی در رویّه بازنشستگی نیروهای مجرب و متخصص و اعاده کارشناسان و مدیران توانمندی که به هر دلیل بازنشسته شده‌اند.
    12. پالایش جامع و دقیق پرونده سازی‌های شکل گرفته در چند سال اخیر.
    13. تقدم امنیت نرم بر امنیت سخت


    ج) برنامه‌های وزیر
    همان‌گونه که در قانون وزارت و سایر قوانین ذکر گردیده هدف از تأسیس وزارت اطلاعات، ایجاد و گسترش امنیت پایدار داخلی با استفاده از همه ظرفیت‌های درون و برون‌سیستمی است. توسعه امنیت و احساس امنیت در عرصه‌های فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی ... با نگاه داخلی و توسعه امنیت در جهت بسط و گسترش منافع ملی با نگاه برون‌مرزی ... از وظایف ذاتی این نهاد حاکمیتی است.


    با توسعه چتر امنیتی به‌مفهوم واقعی در داخل و خارج از کشور، صنوف مختلف و صاحبان سرمایه و آحاد مردم و حتی رقبای خارجی در پناه چنین فضایی برای سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی آماده می‌شوند و با پیشگیری از فرار مغزها و استفاده بهینه از توانمندی‌های نخبگان سیاسی و اقتصادی و ایجاد فضای توأم با تبادل اطلاعات و تعامل با کشورهای همسایه که دارای منافع مشترک هستیم، زمینه‌های لازم برای توسعه پایدار ملی که بنیان آن بر امنیت داخلی و خارجی نهاده شده فراهم می‌شود. با این توصیف و به‌منظور تحقق این هدف برنامه کوتاه‌مدت اجرایی وزیر که مبتنی بر قانون و رویکرد و سیاست‌های دولت تدبیر و امید می‌باشد تهیه و ارائه می‌گردد:


    الف) در حوزه امنیت داخلی:
    1-1) ایجاد تعامل با نخبگان، دانشگاهیان، احزاب، رسانه‌های جمعی و گروه‌های قانونی و پرهیز از ایجاد فضای امنیتی.
    2-1) بازگشت وزارت به چارچوب‌های وظایف ذاتی و قانونی، براساس اصول قانون اساسی و قانون تأسیس وزارت.
    3-1) حمایت از فضای نقد و انتقاد و تفکیک حوزه نقادی در مسائل سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و.... با فضای امنیتی.
    4-1) رعایت حقوق شهروندی، حقوق قومیت‌ها، مذاهب، در چارچوب قوانین موجود و پرهیز از اتخاذ رویکردهای امنیتی.
    5-1) استفاده از ظرفیت و توانمندی‌های قومیت‌ها در راستای تأمین امنیت پایدار.
    6-1) تعامل مثبت با دستگاه‌های نظارتی و نهادهای اطلاعاتی به‌منظور تعمیق امنیت ملی و پاسخگو بودن.
    7-1) اصلاح قوانین و مقررات مربوط به تعیین و تأیید صلاحیت‌ها با هدف تأمین حقوق شهروندی و اشتغال آحاد مردم.
    8-1) تقویت و فعال‌سازی روابط عمومی وزارت به‌منظور اطلاع‌رسانی و گسترش ارتباطات با مردم و رسانه‌های جمعی در راستای افزایش اعتماد عمومی به وزارت.
    9-1) تقدم رویکرد نرم‌افزاری و پیشگیرانه بر رویکرد سخت‌افزاری در تأمین امنیت ملی.


    ب) در حوزه امنیت خارجی
    1-2) تبادل اطلاعات و تعامل سازنده با سرویس‌های اطلاعاتی کشورها به‌خصوص کشورهای منطقه و همسایه.
    2-2) تغییر رویکردها در حوزه خارجی به‌منظور جلب اعتماد بین‌المللی نخبگان سیاسی و اقتصادی و ایرانیان خارج از کشور.
    3-2) تلاش در جهت بازسازی چهره سیاسی کشور در ارتباط با مسائل مربوط به حقوق بشر.
    4-2) همکاری سازنده با سرویس‌های اطلاعاتی منطقه در راستای مقابله با جرائم سازمان‌یافته به‌خصوص تروریسم بین‌المللی.
    5-2) هماهنگی و تعامل سازنده با نهادهای اطلاعات داخلی به‌منظور ایجاد وحدت رویّه در فعالیت‌ها و اقدامات برون‌مرزی.


    د) ساختار درون سازمانی و مأموریت‌های حرفه‌ای
    1-3) تقویت انسجام درون‌سازمانی.
    2-3) رعایت اصل شایسته‌سالاری و کارآمدی در به‌کارگیری نیروها و مدیران.
    3-3) بازنگری در رویه نظام بازنشستگی وزارت و استفاده از تجارب انباشته شده.
    4-3) افزایش دانش اطلاعاتی کارکنان و توانمندسازی حرفهای آنان.


    اللّهم وفّقنا لما تحبّ و ترضی
    بخوان قران بی شیرازه ایات عجیبت را....


    أَمْ حَسِبْتَ أَنَّ أَصْحابَ الْكَهْفِ وَ الرَّقيمِ كانُوا مِنْ آياتِنا عَجَباً.....

  9. #48
    حرفه ای اشاره آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    بهشت
    نوشته ها
    739
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض رسالت: به زنگنه رای ندهید

    محمدکاظم انبارلویی در سرمقاله امروز رسالت نوشت: یکی از مباحثی که جناب حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری و نطق‌های پس از آن روی آن تاکید می‌کردند موضوع حاکمیت قانون، پرهیز از قانون‌گریزی و پاسداشت حاکمیت قانون بود.

    ایشان در اولین مصاحبه خبری خود با خبرنگاران داخلی و خارجی گفتند: "اعتدال بر این متکی است که مسیر قانون‌گرایی دنبال شود."

    و نیز در همایش ملی افق رسانه تاکید کردند: "اعتدال بدون قانون‌گرایی امکان‌پذیر نیست. همه مقامات بدون استثناء ذیل قانون تعریف می‌شوند."

    همچنین آقای روحانی در دیدار با نمایندگان تصریح کردند: "دولت خود را مجری قانون اساسی و قوانین موضوعه کشور می‌داند و بدون قانون‌گرایی کشور سامان نخواهد یافت."

    آقای روحانی در مراسم تنفیذ نیز تکرار کردند: "کشور به تمرکز بر حاکمیت قانون و قانون‌گرایی نیاز دارد."

    به نظر می‌رسد آقای روحانی در اولین آ‌زمون قانون‌پذیری و رعایت حریم قانون در معرفی اعضای کابینه امتحان خوبی ندادند. برخی از وزرای پیشنهادی در کارنامه اجرایی خود اعتنایی به قانون و رعایت مقررات قانونی نداشته‌اند و بعدها هم بعید است بر این سبیل حرکت کنند. یکی از وزرای پیشنهادی آقای روحانی جناب آقای بیژن زنگنه است. وی کارنامه 20 سال وزارت از جمله هشت سال تصدی وزارت نفت در دوران اصلاحات را در کارنامه خود دارد. مجلس و دولت دوران اصلاحات حتی یک سطر در نفی و اثبات تفریغ بودجه نفت گزارشی ندارد تا معلوم شود عملکرد مالی وی به عنوان بالاترین مقام مسئول در حوزه نفت وگاز وفق مقررات قانونی بوده است یا نه؟!

    مجلس ششم با زیر پا گذاشتن اصول 54 و 55 قانون اساسی به خاطر مناسبات گروهی و جناحی چشم بر روی تخلفات در حوزه نفت و گاز بست و حاضر نشد در دوره 4 ساله خود گزارش تفریغ نفت را به نمایندگان مجلس تسلیم کند. در مجلس هفتم در آخرین سال دولت اصلاحات دیوان محاسبات موفق شد تفریغ نفت را در دستور کار خود قرار دهد و آن را در 100 صفحه به مجلس تقدیم کند.

    مطابق تفریغ نفت سال 83 جناب آقای بیژن زنگنه بر خلاف تبصره 38 قانون بودجه سال 58 که از ابتدای انقلاب تا سال 83 حاکم بر مناسبات مالی شرکت ملی نفت و دولت بود، 6 میلیارد دلار از درآمد نفت را به خزانه واریز نکرد.

    وقتی در اسفند سال 83 در مجلس بودجه سال 84 بررسی می‌گردید آقای زنگنه وزیر نفت وقت در برابر پرسش نمایندگان مجلس که چرا تبصره 38 قانون بودجه سال 58 را رعایت نکردید گفت: ما هیچ سالی آن را رعایت نکردیم. به جز یکی دو سال هیچ سالی رعایت نمی‌شد!

    او اعتراف کرد که نه تنها سال 83 بلکه سال‌های گذشته هم این قانون را رعایت نمی‌کرده است!

    اعتراف به تخلف و عدم رعایت قوانین و مقررات موضوعه از سوی متخلف نه در محاکمه و بازجویی بلکه در صحن علنی مجلس در برابر نمایندگان ملت انجام شد. اداره بزرگترین بنگاه اقتصادی دولت آن هم بدون رعایت قوانین عادی و اساسی و قوانین پایین دستی، بدون رعایت الزامات قانونی مالی- محاسباتی از عجایب مدیریت آقای زنگنه در آن دوران بود. او به عنوان بالاترین مقام مسئول نفتی به این قانون‌ستیز تجری جسته و این تجری را به عنوان یک تجربه در مدیریت کاری خود به رخ مجلس کشید.

    در گزارش یکصد صفحه‌ای دیوان محاسبات در مورد تفریغ نفت بودجه سال 83 علاوه بر عدم واریز 6 میلیارد دلار درآمد نفت به خزانه، از قرارداد ننگین کرسنت و فسادهای مترتب بر آن رونمایی شد.

    موضوع رشوه و ارتشاء در قرارداد استات اویل و کرسنت و تخلفات مالی در حوزه سازمان بهینه‌سازی سوخت به گزارش بازرسی نفت در دوران آقای زنگنه اتفاق افتاده است. در قضیه استات اویل، راشی در دادگاه‌های خارج از کشور محکوم شد اما مرتشی در داخل همچنان بدون تعقیب و مراقبت رها گردید.

    همچنین در گزارش تفریغ نفت سال 83 از ده‌ها تخلف مالی در حوزه نفت سخن رفته است و اغلب بندها و تبصره‌های بودجه سال 83 در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی رعایت نشده است.

    با این کارنامه قانون‌ستیزی و قانون‌گریزی توسط آقای زنگنه واقعا چه حجت عقلی و شرعی برای آقای روحانی وجود داشته که وی را به عنوان وزیر نفت به مجلس معرفی کند.

    جناب آقای رحمانی فضلی رئیس فعلی دیوان محاسبات کشور که اکنون به عنوان وزیر کشور به مجلس معرفی شده است می‌تواند یک نسخه از گزارش تفریغ نفت بودجه سال 83 را که مزین به امضای اعضای هیئت عمومی دیوان محاسبات است به رئیس جمهور تسلیم کند تا وی مجبور نشود یکی از بی‌انضبا‌ط‌ترین مجریان سابق کشور را در وزارتخانه مهمی چون نفت بگمارد.

    اکنون هشت سال از حضور آقای زنگنه در مدیریت صنعت نفت و گاز و پتروشیمی گذشته است. در دولت‌های نهم و دهم پیشرفت‌های عظیمی در این حوزه صورت گرفته که قابل مقایسه با آن دوران نیست.

    آقای زنگنه اگر حرفی برای گفتن داشت در آن سال‌هامی‌زد، بعید است در این سال‌ها که دوران پیری خود را می‌گذراند برای خدمت در صنعت نفت و پیشرفت این بنگاه بزرگ اقتصادی حرفی داشته باشد.


    در پایان انتظار داریم نمایندگان مجلس از نگاه اصولگرایی و به لحاظ رعایت قانون و از باب صیانت از حریم قانون‌گرایی اشتباه رئیس‌جمهور را در معرفی زنگنه با رای اعتماد تکرار نکنند.


    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    بخوان قران بی شیرازه ایات عجیبت را....


    أَمْ حَسِبْتَ أَنَّ أَصْحابَ الْكَهْفِ وَ الرَّقيمِ كانُوا مِنْ آياتِنا عَجَباً.....

  10. #49
    مدیر بازنشسته Hamid آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران. پلاک 5
    نوشته ها
    2,061
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض

    دولت روحانی با طعمی از دولت‌ هاشمی و خاتمی» چگونه از مجلس می‌گذرد؟

    از فردای روز 24 خرداد ماه که مشخص شد دکتر حسن روحانی با غلبه 0.7 درصدی رئیس جمهور کشورمان شده است ...

    به گزارش صابرنیوز به نقل از خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، برخی اصولگرایان تلاش کردند تا با یادآوری سابقه ای از روحانی وی را اصولگرا معرفی کنند؛ اما از سوی دیگر اصلاح طلبان نیز که در پیروزی وی سهم داشتند سخنان پرداکنده ای در این باره مطرح ساختند.

    اکنون اما همه حرف و حدیث ها در خصوص روحانی به اتمام رسیده است و دلیلش هم معرفی کابینه از سوی حسن روحانی است.

    اکنون می شود به راحتی در خصوص نوع نگرش و تحلیل حسن روحانی سخن گفت چرا که وی نوع منش و راهبرد خود برای اداره کشور را با معرفی تیم همراه و اعضای کابینه به نمایش گذاشته است.

    سال گذشته وقتی حرف و حدیث ها مبنی بر حضور روحانی در انتخابات جدی تر شد، وی در یک جلسه دانشجویی گفت که دولت فراجناحی را می پسندد و نباید کابینه بله قربان گوی رئیس جمهور باشد(!)

    اما با انتخاب کابینه مشخص شد نه تنها کابینه روحانی فراجناحی است بلکه کابینه همراه روحانی کاملا جناحی است. شاید در این کابینه افراد تنها بله قربان گوی رئیس جمهور نباشند اما نگاهی به سابقه افراد کابینه مشخص می سازد کابینه روحانی چیدمانی از دولتهای سازندگی و اصلاحات است و این یعنی لااقل باید برای بله قربان گویی به آقاین هاشمکی و خاتمی نیز سهمی قائل شد.

    روحانی گفته است دولتش دولت اعتدال است اما به نظر می رسد دولت وی ادامه دولتهای کارگزاران و اصلاحات باشد بنابریان دولت یازدهم دولت جدیدی نیست بلکه به تعبیری مخرج مشترک دولت هاشمی و خاتمی است.

    بسیاری از اعضای کابینه لااقل یک دوره مسئولیت مستقیم در دولتهای اصلاحات و سازندگی داشته اند و برخی نیز به صورت افراطی وابستگی به این افراد دارند.

    بگذارید کمی به گذشته بازگردیم...

    سال 76 ایام انتخابات پس از سازندگی است. دو گزینه اصلی برای انتخابات مطرح هستند، یکی آقای ناطق نوری است که رسما گفته است دولت وی ادامه دهنده دولت هاشمی است و یکی محمد خاتمی که در ظاهر رقیب جدی آقای ناطق و وضع موجود.

    بالاخره با انتخابات 2 خرداد آقای خاتمی رئیس جمهور شد و مردم انتظار دولت جدیدی را داشتند اما همه چیز با انتخاب کابینه رنگ باخت.

    وزرای آقای خاتمی همان مردان دولت آقای هاشمی بودند و تنها تفاوتی که رخ داده بود این بود که جابجایی در وزارت خانه ها شکل گرفته بود.

    حالا اما آقای روحانی کابینه خود را معرفی کرده است کابینه ای که مردان آن یا برچسب هاشمی دارند و یا برچسب خاتمی.





    تنها گزینه های به اصطلاح غیرجناحی با آقای روحانی، مصطفی پورمحمدی است که برای وزرات خانه نه چندان مطرح دادگستری معرفی شده و نیز عبدالرضا رحمانی فضلی که گزینه وزارت کشور است.

    رحمانی فضلی در زمان ریاست علی لاریجانی بر صداوسیما مهمترین معاونت رادیو و تلویزیون ، یعنی معاونت سیاسی رسانه ملی را عهده دار بود و عملا عهده دار سیاست گذاری های اصلی رسانه ملی در دوره علی لاریجانی بود و پس از علی لاریجانی مدت کوتاهی قائم مقام صداوسیما شد و سپس مجددا ترجیح داد در شورای عالی امنیت ملی در کنار رئیس سابق خود مشغول خدمت باشد.

    چندی پیش از مراسم تحلیف سایت روز نو که از جمله رسانه‌های حامی حسن روحانی است، در مطلبی در مخالفت با رحمانی فضلی در مطلبی چنین نوشته است: برخی اخبار از سهم‌خواهی مجلس و رئیس آن برای تحمیل رحمانی فضلی به کابینه دولت تدبیر و امید حکایت دارد. این سهم‌خواهی غیر منتظره مجلسی‌ها کار معرفی کابینه دکتر روحانی در روز تحلیف را با مشکل روبه‌رو کرده است. در همین حال گفته می‌شود که رحمانی فضلی یکی از پیشنهادات لاریجانی به دکتر روحانی برای حضور در کابینه دولت یازدهم است و وی قصد دارد با نفوذ در فراکسیون «رهروان ولایت» رای اعتماد به کابینه حسن روحانی را منوط به موافقت وی با پذیرفتن سمت وزارت کشور توسط رحمانی فضلی نماید اما جالب اینجاست که بعد از مصاحبه رحمانی فضلی با یکی از خبرگزاری‌ها، رسانه‌های نزدیک به لاریجانی با مصاحبه‌های پی در پی در تایید مناسب بودن رحمانی فضلی برای تصدی وزارت کشور، شروع به ایجاد فضاسازی برای انتخاب این گزینه از سوی رئیس‌جمهور منتخب کردند!

    این سایت در ادامه می نویسد: با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال 84 و تنها یک هفته قبل از انتخابات، رحمانی فضلی با ضرغامی در مورد حمایت از لاریجانی یا قالیباف به اختلاف نظر رسید و از مسئولیت خود استعفا کرد. در سازمان گفته می‌شد که دلیل استعفای رحمانی فضلی، حمایت ضرغامی از قالیباف بوده است.

    از سوی دیگر صادق زیباکلام در مطلبی در رونامه قانون اظهار داشت: معرفی رحمانی فضلی به نوعی مجوزی برای عبور سایر افراد کابینه از مجلس به شمار می رود.

    حال از نزدیک بودن گرایش های سیاسی رحمانی فضلی به علی لاریجانی هم که بگذریم برخی تحلیل گران بر این باورند که وزارت کشور نیز اهمیت ویژه ای برای نمانیدگان مجلس دارند.

    اما از سوی دیگر برخی تحلیل گران سیاسی انتخاب مصطفی پورمحمدی و رحمانی فضلی را از جمله پیشنهادات ناطق نوری به حسن روحانی دانشته اند.

    با این حساب ب یک کابینه کاملا جناحی از یک گرایش سیاسی خیلی خاص مواجهیم.



    موفق باشین.
    92/5/17
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ] [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]- [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

  11. #50
    کاربر کهنه کار golenarges آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    13,591
    تشکر
    0
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    پیش فرض میزان رعایت قانون در معرفی اعضای کابینه




    به نظر می رسد آقای روحانی در اولین آ زمون قانون پذیری و رعایت حریم قانون در معرفی اعضای کابینه امتحان خوبی ندادند.
    به گزارش فرهنگ نیوز، یکی از مباحثی که جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری و نطق های پس از آن روی آن تاکید می کردند موضوع حاکمیت قانون، پرهیز از قانون گریزی و پاسداشت حاکمیت قانون بود.
    ایشان در اولین مصاحبه خبری خود با خبرنگاران داخلی و خارجی گفتند: "اعتدال بر این متکی است که مسیر قانون گرایی دنبال شود." (۱)
    و نیز در همایش ملی افق رسانه تاکید کردند: "اعتدال بدون قانون گرایی امکان پذیر نیست. همه مقامات بدون استثناء ذیل قانون تعریف می شوند." (۲)
    همچنین آقای روحانی در دیدار با نمایندگان تصریح کردند: "دولت خود را مجری قانون اساسی و قوانین موضوعه کشور می داند و بدون قانون گرایی کشور سامان نخواهد یافت." (۳)
    آقای روحانی در مراسم تنفیذ نیز تکرار کردند: "کشور به تمرکز بر حاکمیت قانون و قانون گرایی نیاز دارد." (۴)
    به نظر می رسد آقای روحانی در اولین آ زمون قانون پذیری و رعایت حریم قانون در معرفی اعضای کابینه امتحان خوبی ندادند. برخی از وزرای پیشنهادی در کارنامه اجرایی خود اعتنایی به قانون و رعایت مقررات قانونی نداشته اند وبعدها هم بعید است بر این سبیل حرکت کنند. یکی از وزرای پیشنهادی آقای روحانی جناب آقای بیژن زنگنه است. وی کارنامه ۲۰ سال وزارت از جمله هشت سال تصدی وزارت نفت در دوران اصلاحات را در کارنامه خود دارد. مجلس و دولت دوران اصلاحات حتی یک سطر در نفی و اثبات تفریغ بودجه نفت گزارشی ندارد تا معلوم شود عملکرد مالی وی به عنوان بالاترین مقام مسئول در حوزه نفت وگاز وفق مقررات قانونی بوده است یا نه؟! مجلس ششم با زیر پا گذاشتن اصول ۵۴ و ۵۵ قانون اساسی به خاطر مناسبات گروهی و جناحی چشم بر روی تخلفات در حوزه نفت و گاز بست و حاضر نشد در دوره ۴ ساله خود گزارش تفریغ نفت را به نمایندگان مجلس تسلیم کند. در مجلس هفتم در آخرین سال دولت اصلاحات دیوان محاسبات موفق شد تفریغ نفت را در دستور کار خود قرار دهد و آن را در ۱۰۰ صفحه به مجلس تقدیم کند.
    مطابق تفریغ نفت سال ۸۳ جناب آقای بیژن زنگنه بر خلاف تبصره۳۸ قانون بودجه سال ۵۸ که از ابتدای انقلاب تا سال ۸۳ حاکم بر مناسبات مالی شرکت ملی نفت و دولت بود، ۶ میلیارد دلار از درآمد نفت را به خزانه واریز نکرد.
    وقتی در اسفند سال ۸۳ در مجلس بودجه سال ۸۴ بررسی می گردید آقای زنگنه وزیر نفت وقت در برابر پرسش نمایندگان مجلس که چرا تبصره ۳۸ قانون بودجه سال ۵۸ را رعایت نکردید گفت: ما هیچ سالی آن را رعایت نکردیم. به جز یکی دو سال هیچ سالی رعایت نمی شد!
    او اعتراف کرد که نه تنها سال ۸۳ بلکه سال های گذشته هم این قانون را رعایت نمی کرده است!
    اعتراف به تخلف و عدم رعایت قوانین و مقررات موضوعه از سوی متخلف نه در محاکمه و بازجویی بلکه در صحن علنی مجلس در برابر نمایندگان ملت انجام شد. اداره بزرگترین بنگاه اقتصادی دولت آن هم بدون رعایت قوانین عادی و اساسی و قوانین پایین دستی، بدون رعایت الزامات قانونی مالی- محاسباتی از عجایب مدیریت آقای زنگنه در آن دوران بود. او به عنوان بالاترین مقام مسئول نفتی به این قانون ستیز تجری جسته و این تجری را به عنوان یک تجربه در مدیریت کاری خود به رخ مجلس کشید.
    در گزارش یکصد صفحه ای دیوان محاسبات در مورد تفریغ نفت بودجه سال ۸۳ علاوه بر عدم واریز ۶ میلیارد دلار درآمد نفت به خزانه، از قرارداد ننگین کرسنت و فسادهای مترتب بر آن رونمایی شد.
    موضوع رشوه و ارتشاء در قرارداد استات اویل و کرسنت و تخلفات مالی در حوزه سازمان بهینه سازی سوخت به گزارش بازرسی نفت در دوران آقای زنگنه اتفاق افتاده است. در قضیه استات اویل، راشی در دادگاه های خارج از کشور محکوم شد اما مرتشی در داخل همچنان بدون تعقیب و مراقبت رها گردید.
    همچنین در گزارش تفریغ نفت سال ۸۳ از ده ها تخلف مالی در حوزه نفت سخن رفته است و اغلب بندها و تبصره های بودجه سال ۸۳ در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی رعایت نشده است.
    با این کارنامه قانون ستیزی و قانون گریزی توسط آقای زنگنه واقعا چه حجت عقلی و شرعی برای آقای روحانی وجود داشته که وی را به عنوان وزیر نفت به مجلس معرفی کند.
    جناب آقای رحمانی فضلی رئیس فعلی دیوان محاسبات کشور که اکنون به عنوان وزیر کشور به مجلس معرفی شده است می تواند یک نسخه از گزارش تفریغ نفت بودجه سال ۸۳ را که مزین به امضای اعضای هیئت عمومی دیوان محاسبات است به رئیس جمهور تسلیم کند تا وی مجبور نشود یکی از بی انضبا ط ترین مجریان سابق کشور را در وزارتخانه مهمی چون نفت بگمارد.
    اکنون هشت سال از حضور آقای زنگنه در مدیریت صنعت نفت و گاز و پتروشیمی گذشته است. در دولت های نهم و دهم پیشرفت های عظیمی در این حوزه صورت گرفته که قابل مقایسه با آن دوران نیست.
    آقای زنگنه اگر حرفی برای گفتن داشت در آن سال هامی زد، بعید است در این سال ها که دوران پیری خود را می گذراند برای خدمت در صنعت نفت و پیشرفت این بنگاه بزرگ اقتصادی حرفی داشته باشد.
    در پایان انتظار داریم نمایندگان مجلس از نگاه اصولگرایی و به لحاظ رعایت قانون و از باب صیانت از حریم قانون گرایی اشتباه رئیس جمهور را در معرفی زنگنه با رای اعتماد تکرار نکنند.
    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]

    [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن ها باشید . ]


    {محتواي مخفي}

صفحه 5 از 17 نخستنخست 123456789101112131415 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. دولتمردان کابینه یازدهم در فیسبوک و توییتر
    توسط safaeei در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 28-08-2013, 13:49
  2. حساب ذخيره ارزي چگونه صفر شد
    توسط محبّ الزهراء در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 15-03-2012, 09:16
  3. کامران باقری لنکرانی:نقدهای جدی به "احمدی‌نژاد" داریم
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 26-02-2012, 13:53
  4. غفوری‌فرد: لیست ائتلاف اصولگرایان مکمل لیست ‌جبهه متحد است
    توسط محب المهدي (عج) در انجمن اخبار سیاست داخلی ایران
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 19-02-2012, 12:30
  5. احكام خمس‏
    توسط vorojax در انجمن احكام
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 28-07-2011, 09:47

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
کانال سپاه